00989naa#a2200217#i#4500001001500000003001700015005001700032011001400049100004100063101000800104102000700112200014700119210010500266215001100371608004500382675021400427700002900641700003000670700003300700856003800733RU\\bibl\81295/ru/manage/index20251124145243.1##a2308-4057##a20241107b2024####ek#y0rusy0150####ca0#aENG##aRU1#aPhylogenetic identification of microbes from fermented botanicals used in gluten-free composite flour mixeseЖурнальная статья1#aКемеровоcКемеровский государственный университетd2024##a11 с.##aЖурнальная статья2local##aХимическая технология. Химическая промышленность. Пищевая промышленность. Металлургия. Родственные отрасли. 66zENG#1aOleghegPeace Omoikhudu #1aAkharaiyigFred Coolborn #1aEhis-EriakhagChioma Bertha 4#afht.editorum.ruu/ru/manage/index