01005naa#a2200253#i#4500001001500000003001700015005001700032011001400049100004100063101000800104102000700112200013800119210010500257215001000362608004500372675014500417700002700562700002300589700002700612700002300639700002600662700002500688856003800713RU\\bibl\29255/ru/manage/index20250204162008.2##a2308-4057##a20191014b2019####ek#y0rusy0150####ca0#aENG##aRU1#aVolatile aroma compounds in Moskovskaya cooked smoked sausage formed in different types of casingseЖурнальная статья1#aКемеровоcКемеровский государственный университетd2019##a8 с.##aЖурнальная статья2local##aХимическая технология. Химическая промышленность. Родственные отрасли. 66zENG#1aSemenovagAnastasia A.#1aIvankingAndrey N.#1aKuznetsovagTatyana G.#1aDydykingAndrei S.#1aNasonovagViktoria V.#1aMileenkovagElena V.4#afht.editorum.ruu/ru/manage/index