01125naa#a2200241#i#4500001001500000003001700015005001700032011001400049100004100063101000800104102000700112200015800119210010500277215001000382608004500392675014500437700006700582700004400649700005200693700005000745700005000795856003800845RU\\bibl\23868/ru/manage/index20251203153701.3##a2308-4057##a20181220b2018####ek#y0rusy0150####ca0#aENG##aRU1#aHydrocolloid effect on the stabilization of vegetable purees in the process of freezing, refrigerating and defrostingeЖурнальная статья1#aКемеровоcКемеровский государственный университетd2018##a8 с.##aЖурнальная статья2local##aХимическая технология. Химическая промышленность. Родственные отрасли. 66zENG#1aНугмановgАльберт Хамед-Харисович#1aХаджисимуgПанайотис #1aТитоваgЛюбовь Михайловна#1aАлексанянgИгорь Юрьевич#1aШамоваgМария Михайловна4#afht.editorum.ruu/ru/manage/index