LDR 00762naa#a2200217#i#450# 001 EN\\bibl\78703 003 /en/manage/index 005 20251122033624.6 011 ## _a1819-4036 100 ## _a20150125b2015####ek#y0engy0150####ca 101 0# _aRUS 102 ## _aRU 200 1# _aTHE USE OF THE NON-TRADITIONAL RAW MATERIALS IN FOOD PRODUCTION _eJournal article 210 1# _aKrasnoyarsk _cKrasnoyarsk State Agrarian University _d2015 215 ## _a6 с. 608 ## _aJournal article _2local 675 ## _aМучные кондитерские изделия. Бисквиты. Вафли. Пирожные. Пудинги. Печенье. 664.68 _zRUS 700 #1 _aTipsina _gN N 700 #1 _aMatyushev _gV V 700 #1 _aBelyakov _gA A 856 4# _afht.editorum.ru _u/en/manage/index